مرکز رشد علمی شهرستان ملکان در دانشگاه پیام نور تاسیس می شود
| ||
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ملکان از تاسیس مرکز رشد علمی در این شهرستان خبر داد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، قادر حبیبی در گفتگو با خبرنگاران افزود: این مرکز در حال حاضر اقدام به شناسایی و جذب شرکت های دانش بنیان می کند تا بتواند به زودی موجودیت خود را در منطقه اعلام کند. وی با بیان اینکه تاکنون تنها 2 یا 3 شهر استان صاحب مرکز رشد علمی شده است، افزود: این مرکز زیر نظر مرکز رشد استان و با همکاری پارک های علم و فن آوری و در زمینه های تحقیقاتی و صنعتی کار خواهد کرد. حبیبی با اشاره به موقعیت کشاورزی و همچنین وجود نخبگان جوان بسیار در شهرستان ملکان تاسیس این مرکز را ضروری خواند و اظهار کرد: دبیرخانه مرکز رشد ملکان فعلا در دانشگاه پیام نور ملکان مستقر و بعداً نسبت به استقرار در ساختمان مستقل خود اقدام خواهد کرد. رئیس دانشگاه پیام نور ملکان از تشکیل جلسه ای با حضور معاون استاندار و فرماندار ملکان و برخی از نخبگان منطقه در این دانشگاه خبر داد و گفت در این جلسه در خصوص تسریع و انجام اقدامات لازم جهت تاسیس مرکز رشد ملکان تبادل نظر و سپس تصمیماتی اتخاذ شد. خبرنگار: 1131 انتهای پیام |
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان در آزمون بین المللی مدیریت پروژه های بین المللی ایران (IPMA) مورد پذیرش قرار گرفت.
مهرداد فتحی حاجی مسیب دانشجوی کارشناسی ارشد برق این واحد دانشگاهی می باشد که توانست در آزمون بین المللی مدیریت پروژه های بین المللی ایران (IPMA) استاندارد آمریکا قبول شود.
وی در گفتگوئی کوتاه با خبرنگار ما ضمن اعلام این خبر گفت: تاکنون تعداد 250 تن از کشورمان موفق به اخذ این مدرک گردیده اند.
مهرداد فتحی حاجی مسیب موفقیت خود را در سایه تلاشهای دکتر ارشد ریاست و همچنین خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان دانست و از همه این افراد قدردانی کرد.
دفتر روابط عمومی واحد ملکان نیز این موفقیت بزرگ را به جناب آقای فتحی و خانواده محترم ایشان و همچنین خانواده بزرگ این واحد دانشگاهی صمیمانه تبریک عرض می نماید.
به گزارش دیارملکان، بی گمان رسانه ها نقش بسیار مهمی در اطلاع رسانی و آگاه کردن مردم از خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت های خدمتگزار طی ۳۶ سال گذشته به خصوص در مناطق محروم داشته و دارند و استفاده از تمام امکانات موجود رسانه ای چه در صداوسیما و چه خبرگزاری و مطبوعات فرصت مغتنمی برای مسئولان و دستگاه های دولتی جهت انعکاس اخبار و فعالیت های انجام شده می باشد که این موضوع همواره مورد تاکید مسئولان ارشد نظام و استان بوده است.
در شهرستان ملکان نیز سالهاست رسانه های گروهی با کمترین امکانات و گلایه ها و در نهایت عشق و علاقه و بدون دریافت حقوق و یا اضافه کاری از نهاد یا ارگانی در جهت درج اخبار و رویدادهای شهرستان تلاش می کنند ولی متاسفانه فرمانداری و برخی ادارات و نهادها و ارگانها در شهرستان ملکان همکاری خوبی با خبرنگاران خبرگزاری ها و مطبوعات ندارند و جهت پوشش خبری مربوط به مراسم ها و جلسات خود فقط به دعوت از نماینده رسانه ملی که اتفاقا خبرنگار خبرگزاری ایرنا نیز هست بسنده می کنند!
از این رو آنطور که باید اخبار شهرستان ملکان به غیر از صداوسیمای تبریز و خبرگزاری ایرنا در سایر خبرگزاری ها و مطبوعات سراسری و استانی منعکس نمی شود و علی رغم مکاتبات و درخواست های مکرر خبرنگاران طی سال های گذشته از فرمانداران سابق و فعلی و مسئولان محلی همچنان بین خبرنگار رسانه ملی و سایر خبرنگاران در این شهرستان تبعیض وجود دارد!
هر چند نقش صداوسیما در ارائه تصویر و انعکاس اخبار انکار ناپذیر است ولی خبرگزاری ها و مطبوعات نیز به عنوان رسانه های نوشتاری مخاطبان خاص خود را دارند و بهتر است انعکاس اخبار به طور مساوی در تمام رسانه ها انجام گرفته و از خبرنگاران فعال منطقه در این خصوص استفاده بهینه شود.
البته مهمترین علتی که شاید بتوان به عنوان عدم همکاری و استفاده از توان بالقوه تمام رسانه ها در شهرستان ملکان یاد کرد، نبود پست روابط عمومی در اکثر ادارات و نهادها و ضعف در روابط عمومی های ارگان های مختلف می باشد!
امیدواریم مسئولین این مشکل تبعیض آمیز بین خبرنگار صداوسیما و سایر خبرنگاران را رفع کرده و همه خبرنگاران شهرستان بتوانند با حضور در جلسات و مراسم های فرمانداری و سایر دستگاه های دولتی نسبت به انعکاس اخبار و فعالیت های خدمتگزاران نظام و مردم در این منطقه همت گمارند.
انتهای پیام/
پیشکسوت توزیع مطبوعات و فروشنده روزنامه و نشریات در ملکان می گوید بعلت عدم استقبال دستگاههای دولتی و شهروندان و همچنین عدم حمایت مسئولین محلی تنها 2 دکه فعال شهرستان 120 هزار جمعیتی ملکان در آستانه تعطیلی قرار دارند!
سیاوش عینالو استقبال ادارات دولتی و مردم شهرستان ملکان از تهیه و مطالعه مطبوعات را خیلی ضعیف و در حد صفر دانست و افزود تا یکی دو سال پیش تعداد دکه ها و مراکز فروش روزنامه و نشریات فعال در این شهر 4 فقره بود اما به مرور به 2 دکه کاهش یافته است!
وی افزود: در شهرستانی که حدود 120 هزار جمعیت شهری و روستایی دارد متاسفانه روزانه بیش از یکصد نسخه روزنامه به فروش نمی رسد که قابل درصد زدن هم نیست.
2 دکه روزنامه فروشی این شهر در آستانه تعطیلی!
سیاوش عینالو ادامه داد: البته این یکصد روزنامه فروش رفته هم مربوط به شهروندان ملکانی بوده و تهیه روزنامه در سبد مصرفی دستگاههای دولتی ملکان صفر بوده و جایی ندارد و حتی ادارات پرجمعیت و طویل و عریضی همچون فرمانداری،آموزش و پرورش،مدارس،جهادکشاورزی،شهرداری ها،بخشداری ها و غیره و سایر ادارات و نهادها و شعب بانک ها برای هیچ روزنامه ای آبونمان نیستند.
وی گفت: البته برخی از ادارات و نهادهای انگشت شمار هم که آبونمان روزنامه هستند اشتراک آنها از طریق سازمان متبوع خود از تهران یا تبریز بوده و هیچ نفعی به نمایندگان توزیع مطبوعات در ملکان ندارند!
وی با بیان اینکه بعلت عدم استقبال مردم و دستگاههای دولتی و همچنین عدم حمایت مسئولین مربوطه تعداد و تیراژ مطبوعات توزیعی در این 2 دکه هم حدود 90 درصد کاهش یافته و بسیاری از روزنامه و نشریات و مجلات به ناچار قطع شده است اظهار کرد پیش بینی می شود با این وضعیت به زودی درب این 2 دکه نیز بسته شود!
پیشکسوت نماینده و خبرنگار مطبوعات در ملکان، گم شدن روزنامه های ارسالی از تبریز در اتوبوس های شهرستان میاندوآب بخاطر نبود ترمینال مسافربری در این شهرستان را از دیگر مشکلات نمایندگان مطبوعات این شهرستان ذکر کرد و گفت به طور متوسط هر هفته حداقل یک روز سهمیه ارسالی از تبریز گم می شود که این امر در کنار فروش کم روزنامه و مجلات ، بر متضرر شدن فروشندگان مطبوعات در ملکان طی سالیان دور افزوده است.
وی که از حدود 20 سال پیش به شغل نمایندگی و خبرنگاری و توزیع مطبوعات در شهرستان ملکان مشغول می باشد با انتقاد شدید از عدم حمایت مسئولین محلی در شهرستان ملکان خاطرنشان کرد علیرغم درخواست های متعدد کتبی،شفاهی و غیره طی سالهای گذشته ، متاسفانه تاکنون هیچ حمایتی از سوی مسئولین شهرستان ملکان از نمایندگان مطبوعات این شهر نشده و میزان فروش مطبوعات در این شهرستان و تعداد افراد روزنامه خوان سال به سال در حال کاهش است.
عینالو گفت البته در سایر شهرها مسئولین محلی با تشکیل جلسات مختلف با اعطای تسهیلات کم بهره و نیز موظف نمودن دستگاههای دولتی و شعب بانک ها به آبونمان روزنامه ها و غیره دست یاری به سمت اهالی مطبوعات که ( در سردی زمستان و گرمی تابستان در دکه های مطبوعات و با تحمل ضرر و زیان به ترویج فرهنگ مطالعه کمک می کنند) دراز می کنند ولی متاسفانه در شهرستان ملکان بنده حداقل طی حدود 20 سال فروشندگی و نمایندگی مطبوعات هیچ دست یاری از مسئولین محلی مشاهده ننموده ام این در حالی است که تعداد کافه های سنتی در این شهرستان روز به روز در حال افزایش است!
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملکان نیز از پیگیری این موضوع در جلسات مختلف و بخصوص شورای فرهنگ عمومی و شورای اداری این شهرستان خبر داد و گفت بنده بارها در این جلسات بر لزوم اشتراک مطبوعات توسط دستگاههای دولتی تاکید کرده ام و نظر من این است که هر اداره چند نسخه روزنامه آبونمان شوند تا بدین طریق هم نمایندگان مطبوعات و دکه های روزنامه فروشی شهر حمایت شوند و هم سبد مطالعه مطبوعات در ادارات دولتی محقق شود.
فرجی افزود بنده خودم هم متعهد می شوم روزنامه مورد علاقه ادارات دولتی و شعب بانک های ملکان هر روز صبح در محل اداره تحویل داده شود.
وی افزود متاسفانه تا امروز موضوع اشتراک مطبوعات از سوی دستگاههای دولتی مورد حمایت واقع نشده و اداره فرنگ و ارشاد اسلامی ملکان در نظر دارد به زودی جلسه ای مشترک بین فرماندار، مسئولین محلی و نمایندگان توزیع مطبوعات این شهر که تعدادشان انگشت شمار هست جهت رفع این مشکل تشکیل گردد.
رئیس اداره ارشاد اسلامی ملکان ضمن احساس نگرانی از کمبود زیرساخت های فرهنگی شهرستان ملکان تصریح کرد اگر این زیرساخت ها فراهم نباشد شهروندان عزیز از کجا می توانند نیازهای فرهنگی خود را تامین کنند؟!
سالهاست مردم ملکان میوه و تره بار را گرانتر از هموطنان سایر شهرها و حتی تهران و تبریز و کلان شهرها تهیه می کنند و این باعث سئوال برای شهروندان ملکانی شده است!
شهروندان ملکان عقیده دارند قیمت هر کیلو میوه از جمله پیاز ،سیب زمینی ، گوجه ،پرتقال ، سیب ، لیمو شیرین ، موز و تره بار در شهرستان ملکان همواره حداقل 20 الی 50 درصد با سایر شهرها تفاوت قیمت دارد و گرانتر است.
این عده می گویند البته خدا رحمت کند به پدر و مادر دست فروشان و افرادی که به وسیله سایپا و وانت بار و سه چرخه ها اقدام به فروش میوه با قیمت پایین تر می کنند که اگر اینها نبودند مغازه داران میوه فروش هر کیلو میوه را حتی تا چندین برابر گرانتر به مردم این شهرستان می فروختند.
هر چند دست فروشان نیز در مواقعی اقدام به قالب کردن میوه غیربهداشتی و ناسالم به شهروندان می کنند که ضروری است مسئولین بهداشت و صنعت ،معدن و تجارت ملکان هر از گاهی به عملکرد این افراد نظارت کنند تا خدای ناکرده سلامتی و پول مردم مورد تهدید واقع نشود.
در این میان مغازه داران و کسبه تره بار تهیه میوه از شهرهای همجوار و غیر عمده و هزینه هایی همچون دارایی و شهرداری و غیره را باعث بالا بودن قیمت میوه و تره بار در ملکان می دانند که البته این موارد توجیه لازم را ندارند.
اما در پاسخ به شکایات شهروندان از گرانی قیمت میوه در ملکان در مقایسه با سایر شهرها رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت ملکان این خبر را نادرست خواند و ضمن تکذیب گفت: قیمت میوه هم سطح با سایر شهرها بوده و گران نیست.
علی بیگ زاده افزود: شهروندانی که ادعا دارند قیمت میوه در ملکان در مقایسه با سایر شهرها گران است به استناد به قیمت وانت بارهای میوه فروش آن شهرها می گویند در صورتی که قیمت میوه در مغازه ها و کسبه شهرهای دیگر با ملکان تفاوتی ندارد.
وی از فعالیت محسوس و غیرمحسوس بازرسین اداره صنعت،معدن و تجارت ملکان به طور مستمر از بازار و کسبه میوه و تره بار این شهر خبر داد و اظهار کرد: با متخلفین طبق مقررات برخورد می شود و تاکنون پرونده های زیادی به جریمه ختم شده و برخی ها نیز در مرحله رسیدگی قرار دارند.
بیگ زاده در پاسخ به سئوال خبرنگار ما که پرسید کسبه میوه و تره بار ادعا دارند قیمت ایاب و ذهاب از بناب و تبریز باعث گرانی قیمت میوه در ملکان می شود ضمن رد این مسئله گفت: اولاً با وجود میدان فعال میوه و تره بار در ملکان چه لزومی به خرید میوه از سایر شهرهاست می باشد در ثانی در خرید عمده کرایه آن نمی تواند تاثیری در قیمت داشته باشد.
وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص علت عدم درج قیمت میوه ها در مغازه ها نیز گفت: همه میوه فروشان قیمت میوه های خود را درج کرده اند و در صورت مشاهده برخورد خواهد شد.
گزارش از: سیاوش عینالو - خبرنگار خبرگزاری ایسنا در شهرستان ملکان
رئیس اداره راه و شهرسازی ملکان از استقرار 5 اکیپ در راههای اصلی و فرعی این شهرستان خبر داد.
محرم پور روز شنبه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی افزود: این اکیپ ها متشکل از 15 راهدار بوده که از اول آبان ماه در مسیر راههای اصلی و فرعی این شهرستان مستقر شده و آماده برف روبی و ارائه خدمات مورد نیاز به شهروندان عزیز می باشند.
وی ادامه داد: همچنین بمنظور ارائه خدمات سریعتر 5 دستگاه تراکتور برف روب متشکل از اهالی بومی روستاهای مناطق کوهستانی انتخاب شده اند و این تراکتورها به محض بسته شدن راه اقدام به بازکردن راه و برف روبی و همکاری با اکیپ های راهداری خواهند کرد.
محرم پور با بیان اینکه تا امروز بارش برف سنگین و بسته شدن راههای روستایی در شهرستان ملکان گزارش نشده گفت: بارش در روستاهای دهستان آقمنار آن هم جزئی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه راههای اصلی و روستایی شهرستان ملکان باز بوده و رفت و آمد در آنها جریان دارد.
خبرنگار: 1131
پروفسور کریم حسین زاده دلیر استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان در آئین روز جهانی شهرسازی که در سالن ایوان شمس تهران برگزار شد بعنوان استاد برتر شهرسازی ایران انتخاب و لوح سپاس خود را از دست وزیر راه و شهرسازی گرفت.
در این همایش از تلاش های دکتر کریم حسین زاده دلیر به پاس فعالیت های چشمگیر وی در حوزه نظریه های شهرسازی و فعالیت های مربوط به آن تقدیر شد ، همچنین فیلمی 15 دقیقه ای از زندگی این استاد در همایش پخش شد.
دکتر حسین زاده در گفت و گو با خبرنگار نصر نیوز در خصوص کسب این عنوان گفت: انتخاب استاد نمونه از دانشگاه تبریز با وجود اساتید مجرب و قدر دانشگاه های تهران نشان از توجه مسئولان امر به شهرستان ها و توسعه آنها است.
وی ادامه داد: این نگرش نوعی ایران نگری به جای تهران نگری است و دید مسئولان نسبت به آینده کشور را نشان می دهد.
استاد نمونه شهرسازی ایران ادامه داد: چنین نگاه های به سایر نقاط ایران نوید بخش آینده ای روشن و درخشان دارد و این باعث غرور و افتخار است و معنایی جز حرکت مثبت ندارد.
گفتنی است:دکتر حسین زاده دلیر از سال 91 در گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری مقطع کارشناسی ارشد با دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان همکاری دارد
مقاله دکتر موسی ارشد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان در دهمین کنفرانس بین المللی کشاورزی کشور کرواسی به صورت سخنرانی مورد پذیرفته شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی این مقاله تحت عنوان' Effects of BA and NAA on regeneration of Narcissus under in vitro condition" در دهمین کنفرانس بین المللی کشاورزی که طی روزهای 16 لغایت 20 فوریه سال 2015 در کشور کرواسی برگزار می گردد ارائه خواهد شد.
دکتر ارشد تاکنون علاوه بر چاپ 4 مقاله ISI و ISC و همچنین 8 مقاله علمی و پژوهشی با موضوعات مختلف علوم باغبانی در مجلات معتبر ، 17 مقاله نیز در همایش های داخلی و بین المللی ارائه نموده است.داوری بیش از 34 مقاله علمی و راهنمایی بیش از 25 پایان نامه کارشناسی ارشد از دیگر سوابق علمی ایشان به شمار می رود.
پس از حدود 4 ماه از خالی بودن صندلی و کش و قوس های فراوان بین مدیرکل اداره کل ورزش وجوانان استان و فرماندار ملکان بالاخره رئیس جدید اداره ورزش و جوانان این شهرستان منصوب شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی آقای شهروز باستان طی حکمی از سوی اسبقیان مدیر کل ادراه ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی ریاست اداره ورزش و جوانان شهرستان ملکان را بدست گرفت.
رئیس جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان ملکان در اولین دیدار خود که با اعضای هیات تنیس روی میز ملکان صورت گرفت ضمن اشاره به پتانسیل های ورزشی شهرستان ملکان گفت: هر آنچه که در توان داریم بکار خواهیم گرفت تا انشاءالله ضمن استعدادیابی نوجوانان و جوانان منطقه بتوانیم باز هم در استان و کشور حرفی برای گفتن داشته باشیم.
در این دیدار رقیه رحمتی عضوشورای شهر و همچنین عضو هیئت رئیسه تنیس روی میز نیز ضمن تبریک انتصاب رئیس جدید بر ضرورت توسعه ورزش های همگانی و ورزش بانوان و استعدادیابی نوجوانان و جوانان ورزش دوست و با استعداد ملکان تاکید کرد.
گفتنی است: شهروز باستان پیش از این بمدت یکسال معاونت ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان را بر عهده داشته است.
وی دارای 28 سال سابقه کار در وزارت ورزش و جوانان بوده و مسئولیت های ادارات ورزش و جوانان نقده،سلماس،سردشت و صائین دژ را در کارنامه سوابق اجرایی و مدیریتی خود دارد.