انتهای پیام
سلمان خدادادی درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از اظهارات معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران مبنی بر افزایش تعدادمهدهای غیرقانونی، گفت: سازمان بهزیستی متولی صدور مجوز مهدهای کودک است و باید به طور مداوم بر عملکرد مهدهای کودک نظارت داشته باشد.
نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه موضوع ورشکستگی برخی مهدهای کودک دارای مجوز مورد تایید نیست و صحت ندارد، افزود: میزان استقبال از مهدکودک ها به ویژه در کلانشهر تهران بسیار زیاد است و امکان ورشکستی آنها به هیچ وجه وجود ندارد؛ در واقع با توجه به شهریه های سرسام آور این مراکز مردم در حال ورشکستگی هستند نه مهدهای کودک.
سازمان بهزیستی به سهولت می تواند مهدهای غیرقانونی را شناسایی و آنها را به دستگاه قضا معرفی کند
خدادادی با یادآوری اینکه سازمان بهزیستی به سهولت می تواند مهدهای غیرقانونی را شناسایی و آنها را به دستگاه قضا معرفی کند، گفت: مهدهای کودک غیرمجاز و غیرقانونی به صورت آشکارا فعالیت کرده و فعالیت آنها از دید عموم پنهان نیست چگونه این دستگاه نمی تواند با این مراکز برخورد کند.
وی ادامه داد: وقتی مسئولان سازمان بهزیستی به عنوان متولی مطرح می کنند از برخورد و شناسایی مهدهای غیرقانونی عاجز مانده اند چه دستگاهی باید به این معضل ورود و آن را مدیریت کند.
سلامت کودکان در مهدهای غیرقانونی تهدید می شود
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه سلامت کودکان در مهدهای غیرقانونی تهدید می شود، تصریح کرد: بهزیستی باید هر چه سریع تر به عنوان متولی با شناسایی مهدهای غیرقانونی پلمب و برخورد قاطع با مسئولان آنها را در دستور کار قرار دهد.
پیگیری افزایش و فعالیت مهدهای غیرقانونی در کمیسیون اجتماعی
نماینده مردم ملکان در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه موضوع افزایش و فعالیت مهدهای غیرقانونی را در کمیسیون اجتماعی پیگیری خواهیم کرد، گفت: اگر بهزیستی برای برخورد با مهدهای غیرقانونی با خلاء و کمبود قانون روبرو است این موضوع را در قالب لایحه ای به مجلس ارائه کند.
کمیسیون اجتماعی مجلس آمادگی لازم برای تدوین و ارائه طرح برخورد با مهدهای غیرقانونی و متخلف را دارد
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کمیسیون اجتماعی مجلس آمادگی لازم برای تدوین و ارائه طرح برخورد با مهدهای غیرقانونی و متخلف را دارد، افزود: باید هر چه سریع تر به فعالیت این مراکز که باعث تهدید سلامت و روان کودکان می شوند پایان داد./
پایان پیام
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سلمان خدادادی اظهار داشت: در اهمیت گردشگری همین بس که طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی،گردشگری و صنایعدستی به وزارتخانه به امضای بیش از 100 نفر از نمایندگان رسیده است.
وی افزود: بنده با اصل طرح گردشگری مخالف نیستم و معتقدم گردشگری به عنوان یکی از ارکان اساسی اقتصاد کشور باید مورد توجه جدی قرار گیرد، بسیاری از کشورها هستند که با درآمد گردشگری اداره میشوند اما متاسفانه ایران در این بخش از سایر کشورها عقب مانده است، در این زمینه باید سیاستگذاریها را به سمتی ببریم که ضعفها در جذب توریست و درآمد گردشگری حتی در سالهای گذشته هم جبران شود.
تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه تنها یک تغییر نام است
نماینده مردم ملکان در مجلس ادامه داد: معتقدم در صورت تبدیل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به وزارتخانه باز هم بخش گردشگری مظلوم واقع خواهد شد.
وی افزود: با تبدیل سازمان به وزارتخانه تنها نام تغییر میکند و در عمل گردشگری مظلوم واقع میشود همانند آنچه امروز شاهد آن هستیم. امروز میبینیم که بخش گردشگری بین میراث فرهنگی و صنایعدستی گم شده به طوریکه هر اعتباری که به این سازمان تزریق میشود به بخش میراث فرهنگی سرریز میشود.
وزارت گردشگری تشکیل شود/ میراث فرهنگی و صنایعدستی در قالب سازمان فعالیت کنند
رئیس کمیسیون ویژه طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی،گردشگری و صنایعدستی به وزارتخانه تصریح کرد: با تشکیل وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایعدستی شاهد تداوم رویه فعلی خواهیم بود، اگر بنا داریم گردشگری را به صورت جدی مورد توجه قرار دهیم پیشنهادم این است که سازمان میراث فرهنگی و صنایعدستی به همین روال کنونی یعنی سازمان وابسته به ریاست جمهوری ادامه فعالیت دهد و بخش گردشگری به وزارتخانه تبدیل شود.
وی تاکید کرد: با تقویت گردشگری مخالف نیستم بلکه با تشکیل وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایعدستی مخالفم چون معتقدم با این تغییر هیچ بهبودی در وضعیت گردشگری کشور رخ نخواهد داد.
با طرح مجلس، گردشگری در دل میراث فرهنگی و صنایعدستی گم خواهد شد
خدادادی خاطرنشان کرد: دوستان مطرح کردند چون میراث فرهنگی و صنایعدستی خارج از گردشگری نیست پس نمیتوان آنها را از هم جدا کرد در صورتی که ما 11 سازمان داریم که بهطور مستقیم با گردشگری مرتبط هستند پس باید، بگوییم بهطور مثال منابع طبیعی هم باید زیرمجموعه سازمان یا وزارتخانه میراث فرهنگی شود یا حمل و نقل که از ارکان جذب گردشگر است باید به سازمان یا وزارت میراث فرهنگی ملحق شود، به هیچ وجه اینطور نیست، ما باید ساختار را بهگونهای تعریف کنیم که همه سازمانها در اختیار گردشگری قرار گیرند. معتقدم با طرح مجلس گردشگری در دل میراث فرهنگی و صنایعدستی گم خواهد شد.
وی گفت: تجربه تشکیل وزارتخانهها در سالهای گذشته باید راهنمای تصمیمگیریهای آینده ما باشد، ببینید در مجلس هفتم فردی را به عنوان رئیس سازمان تربیت بدنی انتخاب کردند که تعامل لازم را با مجلس نداشت در نتیجه نمایندگان برای رفع این نقص وزارت ورزش و جوانان را تشکیل دادند حال بعد از چند سال امروز به این نتیجه رسیدیم که بخش جوانان را باید از ورزش مجزا کنیم. مخالفت بنده از این باب است که نکند ما امروز وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایعدستی ایجاد کرده و بعد از چند سال اعلام کنیم مسیر اشتباهی را طی کردهایم.
باید گردشگری را از سیطره میراث فرهنگی و صنایعدستی خارج کنیم
رئیس کمیسیون ویژه طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی،گردشگری و صنایعدستی به وزارتخانه اظهار داشت: اگرچه بر این باورم که با توجه به وضعیت اعتبارات کشور یکی از راههای برون رفت از شرایط نامساعد اقتصادی کشور تقویت گردشگری است منتهی با تغییر ساختار سازمان میراث فرهنگی این امر محقق نخواهد شد. این ادعای بنده به تاریخ مجلس خواهد ماند که راهکار عبور از مشکلات حوزه گردشگری تغییر ساختار نیست بلکه باید گردشگری را از سیطره میراث فرهنگی و صنایع دستی رها کنیم چون با این شرایط هر میزان اعتبارات اختصاص یابد به گردشگری چیزی نخواهد رسید.
انتهای پیام/60002/س
رئیس اداره میراث فرهنگی ملکان از ثبت «رسم چهارشنبه خاتون چهارشنبه ننه روستای آقمنار شهرستان ملکان در فهرست آثار ملی خبر داد.
به گزارش ایسنا، وحید خادمی در جمع خبرنگاران در تشریح جزییات این خبر گفت: در نشستی که روز دوشنبه 17 دی ماه در کمیته ملی ثبت میراث ناملموس فرهنگی با حضور "فرهاد نظری" مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی، و کاشناسان مربوطه و نمایندگان میراث فرهنگی استانهای کشور در تهران برگزار شد، پس از طرح و دفاعیات لازم ۱۲ اثر میراث ناملموس از استان آذربایجان شرقی پس از تصویب اعضا در فهرست آثار ملی قرار گرفت.
وی افزود: از این 12 آثار ثبت شده دو اثر دوشاب ملکان و چهارشنبه خاتون از شهرستان ملکان جزو آثار ناملموس در فهرست ملی کشور ثبت شد.
خادمی در ادامه از مستند نگاری سه اثر دیگر از شهرستان ملکان جهت طرح در شورای ثبت استان خبر داد و اظهار کرد: نخ ریسی در روستای یولقونلوی جدید، کشتی آشیرما روستای آقمنار و نحوه کاشت و برداشت انگور و فرآوری سنتی کشمش در روستای قوریجان از توابع بخش مرکزی ملکان جهت طرح در فهرست آثار ملی به شورای ثبت استان ارسال خواهد شد تا پس از تصویب به سازمان میراث فرهنگی کشور جهت ثبت ارسال خواهد شد.
وی ثبت بیش از 120 اثر میراث فرهنگی ملموس و ناملموس از شهرستان ملکان در فهرست آثار ملی کشور را نشان از توانمندی، ارزش و اهمیت میراث ملکان در کشور دانست و افزود: شهرستان ملکان بواسطه داشتن تاریخ و فرهنگ اصیل خود علاوه بر آثار تاریخی و ارزشمندی همچون قلعه بختک لیلان . پلهای تاریخی قلعه جوق و پل تاریخی لیلان و تپه های تاریخی از هزارههای اول و دوم ق.م ثبت شده همواره از طریق توانمندیهای هنرمندان و ادیبان خود در استان و کشور شهرتی بی بدیل داشته و نقش موثری را در ذخیره گنجینههای فرهنگی ایران ایفا کرده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی ملکان همچنین با اشاره به برگزاری رویداد تبریز 2018 نیز گفت: با توجه به اینکه تبریز و آذربایجان شرقی در فرصت مغتنم و طلایی رویداد بزرگ ۲۰۱۸ قرار گرفته است، شهرستان ملکان نیز برنامهها و رویدادهای مهمی را تدارک دیده که در فرصتهای بعدی به تشریح آنها خواهیم پرداخت./خبرنگار:سیاوش عینالو
انتهای پیام
یه جوان 30ساله هستم چندین ساله قصد دارم ازدواج کنم ولی بخاطر مشکلات مالی نمی توانم ازدواج کنم اگر امکانش هست به من کمک مالی کنید تا ازدواج کنم ممنون.(شماره تماس و شماره حساب این شهروند در دفتر نشریه محفوظ است.)
سلمان خدادادی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی آناج با اشاره به جلسه اخیر شورای امنیت سازمان ملل درباره اتفاقات ایران، توضیح داد: به نظرم نتیجه این جلسه چه تایید ادعای آمریکا و چه تکذیب آن، هرچه که بود اهمیتی نداشت چون همواره شورای امنیت سازمان ملل بازیچه دست ابرقدرتها بوده است؛ البته رویکردی که جدیدا شورای امنیت و سازمان ملل پیدا کرده قابل تحسین است و در برابر ادعاهای آمریکا نسبت به قبل رفتار واقع بینانهای دارند.
وی اذعان داشت: با این همه حتی اگر رای شورای امنیت غیر از این هم بود باز برای ایران ذرهای ارزش نداشت، مگر شورای امنیت در این 40 سال در کنار مردم ایران بوده که امروز رای این شورا برایمان مورد اهمیت باشد.
نماینده مردم ملکان با بیان اینکه آمریکا ملت ایران را تروریست خطاب کرد و ویزایی برای ورود ایرانیها به کشورش صادر نکرد، خاطرنشان ساخت: امروز چه شده که آمریکاییها دلسوز مردم ایران شدهاند؟ مگر همین ملت همانهایی نیستند که تروریست و خطرناک توصیف میشدند؟ ترامپ غلط میکند خود را حامی مردم ایران خطاب مینماید.
وی در رابطه با هدف آمریکا از دخالت در مسائل داخلی ایران و طرح آن در شورای امنیت ابراز داشت: آمریکا در صدد براندازی نظام جمهوری اسلامی و ظلم به ملت ایران به خاطر وفاداری مردم به نظام است، در شهرهای ما اگر صد نفر آشوبگر به خیابانها آمدند در برابرش صدها هزار نفر برای حمایت از نظام و محکومیت اغتشاشگران بیرون آمدند و راهپیمایی کردند! رسانههای آمریکا صدبار آن صد نفرها را نشان دادند ولی حتی یکبار هم صدها هزار نفر شرکت کننده در راهپیمایی محکومیت این آشوبها را نشان ندادند.
سلمان خدادادی در همین راستا متذکر شد: آیا آن صد نفر مردم هستند ولی این صدها هزار نفر از مردم نیستند؟ باید این را قبول کنیم که آمریکا از هر روزنهای برای براندازی استفاده خواهد کرد.
وی افزود: هدف آمریکا از این دخالتها برای ایجاد فشارهای جدید و تحت الشعاع قرار دادن برجام است، آمریکا خود در داخل کشورش با هزاران مشکل مواجه است که معضلات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنتی از آن جملهاند؛ حتی کشورهای اروپایی نیز با معضلات جدی در کشورهای خود دست و پنجه نرم میکنند به طوری که چند سال قبل شاهد مهاجرتهای دست جمعی مردم از اروپا بودیم؛ روزانه چندین و چند شورش و اغتشاش در سراسر اروپا و آمریکا اتفاق میافتد اما رسانههای خارجی تعداد بسیار معدودی را انعکاس میدهند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه آمریکا با ورود به مسائل داخلی ایران درصدد است تا بندی، قطعنامه یا امتیازی از شورای امنیت به نفع خودش بگیرد تا ایران را تحت فشار قرار دهد، تصریح کرد: آمریکا با هوشیاری مردم ایران مشت محکمی از حضور مردم شهرهای مختلف کشور در راستای حمایت از نظام خورد؛ مردم ایران با گوش فرا دادن به منویات رهبری مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و مخصوصا آمریکای جنایتکار زدند.
وی در رابطه با برجام نیز گفت: موضع ما در برجام مشخص است و تا وقتی به آن پایبندیم که ارزشهای نظام و منافع ملی در آن زیر سوال نرود، اگر غیر از این باشد وظیفه همه ماست که از برجام خارج شویم و با موضع مشترکی در راستای حفظ منافع ملی کشور رفتار کنیم.
خدادادی در پاسخ به این سوال که وظیفه نظام اسلامی در قبال اعتراضات مردمی چیست، تاکید داشت: وظیفه دولت در این برهه حساس حل مشکلات داخلی است، آنان باید قدر این مردم وفادار را بدانند، این ملت با هوشیاری، آگاهی و بصیرت توطئهای که پشت پرده آن غرب و اسرائیل و برخی کشورهای عربی بود را با حضور گسترده و حمایتشان از نظام خنثی کرد، دولت هم باید به پاس رفتار ارزشمند این ملت برای حل مشکلاتشان قدمهای مؤثر بردارد.
نماینده مردم ملکان در رابطه با عملکرد دستگاه دیپلماسی ایران در پی اتفاقات اخیر اظهار داشت: به نظر من دستگاه دیپلماسی در خارج از کشور نسبتا خوب عمل کرده است، زیرا در نشست اخیر شورای امنیت دیدیم کشورهایی که عضو غیر دائمی سازمان ملل هستند و چه کشورهایی همچون روسیه که عضو ثابت این سازمان هستند با آمریکا همراهی نکردند و این نشانگر بهبودی عملکرد دستگاه دیپلماسی ماست.
انتهای پیام/