باید از تیم مذاکرهکننده به عنوان قهرمان ملی یاد کرد
وی ادامه داد: اینکه تیم مذاکرهکننده کشورمان در برنامههای زنده تلویزیونی، در مجلس و در نشستهای خبری به مردم گزارش کار خود را میدهند، نشان میدهد که دولت هیچ نقطه پنهانی از دید مردم ندارد و مردم در جریان تمام امور قرار دارند و متخصصین، علما و آحاد مردم میتوانند نظرات خود را درباره توافق هستهای اعلام کنند تا مجلس در بررسی توافق همه نظرات را مورد توجه قرار دهد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، با تأکید بر اینکه «مذاکرهکنندگان کشورمان تمام سعی و تلاش خودشان را در جهت حفظ منافع ملی و رعایت خطوط قرمز به کار گرفتند»، گفت: باید از تیم مذاکرهکننده جمهوری اسلامی ایران به عنوان قهرمانان ملی یاد کرد و نباید زحمات آنها نادیده گرفته شود.
تابش افزود: در جبهه نبرد اگر فرماندهی بر اساس تاکتیک خود عقبنشینی کرد، به خاطر تغییر تاکتیک او را مؤاخذه نمیکندن و اجازه میدهند که کار بر اساس راهبرد فرمانده پیش برود. در مورد تیم مذاکرهکننده هستهای هم ما باید از آنها حمایت کنیم. آنها در طول این 23 ماه، کار سخت و بسیار شایستهای انجام دادند و باید از آنها قدردانی کنیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سؤال که «کمیسیون ویژه بررسی توافق هستهای، چه اختیاراتی دارد و در برنامه جامع اقدام مشترک -برجام- تغییراتی میتواند انجام دهد؟» اظهار کرد: اینکه دخالت مجلس و کمیسیون ویژه در بررسی توافق هستهای تا چه میزان میتواند باشد، منوط به تصمیم شورای عالی امنیت ملی است.
وی ادامه داد: ما در طرح هستهای مجلس که پیش از توافق تصویب و تبدیل به قانون شد، گفتیم که وزیر خارجه باید به مجلس گزارش بدهد که هفته گذشته آقای ظریف با حضور در مجلس گزارش و برجام را ارائه کرد. لذا چون پرونده هستهای از ابتدا در اختیار شورای عالی امنیت ملی بوده، این شورا تصمیمگیرنده نهایی است و اختیارات کمیسیون ویژه مجلس نیز متأثر از تصمیمگیری شورای عالی امنیت ملی است.
<