سرداران دیپلماسی؛ مجاهدان فی سبیل الله
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: با توضیحات کافی و جامعی که ظریف و صالحی هفته گذشته در مجلس به نمایندگان ارائه دادند و همچنین انتخاب سریع تر اعضای کمیسیون ویژه برای بررسی و تصویب این توافق، راه برای اجرای این تفاهم نامه هموار خواهد شد.
باقری همچنین درباره رویکرد مجلس در بررسی توافق هسته ای یادآور شد: باید این توافق در کمیسیون ویژه بررسی شود و نقاط قوت آن مد نظر قرار گیرد تا بتوانیم مسئله را آنطور که مورد خواست نظام است و دیپلمات های ما برای به نتیجه رساندن آن زحمت را کشیده اند، حل و فصل کنیم.
این عضو فراکسیون رهروان ولایت در پاسخ به اینکه آیا مجلس می تواند دخل و تصرفی در متن توافق داشته باشد؟، گفت: همان طور که در قطعنامه شورای امنیت این مسئله اتفاق افتاد، علی الظاهر اگر خطوط قرمز رعایت شده باشد، کلیات این توافق باید به تصویب مجلس نیز برسد.
وی ادامه داد: مجلس نمی تواند در جزئیات تغییراتی در متن ایجاد کند. مجلس نمی تواند در جزئیات توافق دخالت کند چون طبق توافق نامه، همان طور که آن ها نمی توانند دخالت کنند، ما نیز نمی توانیم این کار را انجام دهیم. البته اگر کنگره آمریکا در جزئیات متن دخالت کند ما عکس العمل نشان می دهیم، ما نیز اگر در جزئیات آن اشکال ایجاد کرده و یا تغییراتی در آن اعمال کنیم، آن ها نیز می توانند «اِن قُلت» بیاورند و بهانه گیری کنند. توافق وین، یک تصمیم طرفینی است به این معنا که اگر ما در جزئیات آن دخالت کند، کنگره آمریکا نیز دخالت می کند که در این صورت دیگر نقض غرض شده است و ما دیگر نمی توانیم پایبند به قرار داد باشیم.
نماینده مردم بناب در خانه ملت تاکید کرد: مجلس در کمیسیون ویژه ای که برای این کار، تشکیل خواهد شد، پس از بررسی لازم، تصمیم گیری خودش را انجام خواهد داد ولی اگر ببیند کنگره بر خلاف توافق نامه، طرحی را علیه کشورمان تصویب و یا تحریم و محدودیت جدیدی را برای ما در نظر بگیرد، دیگر توافق، قابل اجرانیست و ما نیز به این گونه اقدامات،واکنش نشان خواهیم داد.