وبلاگ پایگاه خبری اخبار ملکان و دوهفته نامه فرهنگی اجتماعی ندای ملکان

لینک کانال اخبار ملکان و نشریه ندای ملکان در تلگرام:akhbare_malekan@

لینک کانال اخبار ملکان و نشریه ندای ملکان در تلگرام:akhbare_malekan@

وبلاگ پایگاه خبری اخبار ملکان و دوهفته نامه فرهنگی اجتماعی ندای ملکان

چاپ آگهی های:دولتی،تبلیغاتی ،ثبتی،دادگستری،مفقودی،مزایده و مناقصه،پیام های تبریک،تقدیروتشکر،تسلیت،عکس دانش آموزان ممتاز و غیره در نشریه ندای ملکان و سایر روزنامه های سراسری و کثیرالانتشار (با قیمت مناسب و در عرض 48 ساعت)پذیرفته می شود.

توجه: نشریه ندای ملکان هر دو هفته یکبار به همراه آخرین اخبار و رویدادهای منطقه،در تیراژ بالا و در صفحات رنگی و سیاه و سفید منتشر و در ادارات دولتی،شعب بانک ها،مدارس،نماز جمعه،جلسات و مراسمات دولتی،کتاب فروشی ها و سطح بازار شهر ملکان به طور رایگان توزیع می گردد و بهترین،گسترده ترین و ارزان ترین وسیله برای تبلیغ محل کسب و کار اصناف محترم شهر ملکان و سایر شهرهای همجوار(مراغه،میاندوآب،بناب،بوکان،مهاباد،عجب شیر و غیره)می باشد!

--------------------------------------------

دفتر مرکزی:ملکان/خیابان امام(ره)/جنب داروخانه دکتر نیری
تلفن: 37826118

شعبه 2:ملکان - خیابان معلم - روبروی شرکت تعاونی مصرف فرهنگیان - کیوسک مطبوعاتی ندای ملکان
تلفن: 37827752

شماره های تماس و فضای مجازی:09144213777 - 09380597600

ایمیل: einaloumalekan@yahoo.com

لینک کانال پایگاه خبری اخبار ملکان در تلگرام:akhbare_malekan@


آخرین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

«غواصان» و شهید چمران در یک نگاه

چهارشنبه, ۷ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۴۸ ق.ظ
در این میان آنچه که موجب شد غواص‌ها به شکل یک گردان سازمان یافته رزمی و خط‌ شکن در ذیل هر لشکر بوجود آید به سال سوم جنگ، یعنی پس از اجرای عملیات‌های بدر و خیبر باز می‌گردد. محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس درباره ضرورت بکارگیری غواص‌ها در طول جنگ‌تحمیلی می‌گوید:«موقعیت عملیات بدر بسیار حساس بود و اگر در این عملیات موفق نمی‌شدیم روند کل جنگ با مشکل روبرو می‌شد چرا که رزمندگان ایرانی پس از انجام عملیات «الی‌بیت‌المقدس» تا بدر با موجی از عملیات‌های ناموفق همچون «رمضان»، «والفجر مقدماتی» و «والفجر1» روبرو بودند و دیگر نمی‌توانستیم در «زمین» عملیات کنیم. بنابراین باید برای طلسم‌شکنی ناکامی‌های سال سوم جنگ، نبرد با دشمن را به «هور»، مناطق باتلاقی یا رودها می‌کشاندیم. برای همین از غواص‌ها استفاده کردیم و نتیجه آن را هم در عملیات پیروز والفجر 8 با حضور 2000غواص دیدیم. ‌در عملیات کربلای 4 نیز غواص‌ها وارد عمل شدند اما تعداد‌شان کمتر بود. غواص‌ها در این عملیات‌ها یعنی والفجر 8، کربلای 4 و 5، خیبر و بدر به خوبی مأموریت خود را انجام دادند. کارهای غواصان در دوران جنگ تحمیلی بسیار حساس بود و مأموریت آنها خط‌ شکنی و از کار انداختن تیربار دشمن بود تا در موج دوم قایق‌ها بتوانند وارد عمل شوند.»

همان طور که در بالا به آن اشاره شد، حضور نقش‌آفرینی غواصان در جنگ‌تحمیلی به شکل سازمان یافته از اسفند ماه سال 61 به بعد انجام شد. اما پیش از آن نیز غواصان در جنگ‌تحمیلی حضور داشتند و همواره در سخت‌ترین شرایط آماده انجام مأموریت بوده‌اند. نمونه‌ای از حضور این رزمندگان دریا دل و جان بر کف را می‌توانیم در تصویری که شهید دکتر«مصطفی چمران» فرمانده ستاد جنگ‌های نامنظم در حال نظاره غواصان است، مشاهده کنیم. ورزیدگی و آمادگی جسمی بالای این رزمندگان با توجه به شرایط خوزستان و مناطق درگیر شده با عراق که هور‌مانند و باتلاقی بود، موجب می‌شد که غواصان بهترین گزینه برای اجرای تاکتیک «بزن در رو» در عملیات‌های آبی - خاکی که شامل «کمین»، «شبیخون»، «خرابکاری» و «جنگ ایذایی» بود، محسوب شوند.

انتهای پیام


۹۴/۰۵/۰۷ موافقین ۰ مخالفین ۰
سیاوش عینالو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی