آغاز سوت تبلیغات زود هنگام در شهرستان شبستر
این در حالی است که محمد حسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور در خصوص فعالیتهای زودرس انتخاباتی گفته است:« این اقدام (تبلیغات در فضای مجازی) خلاف قانون است و اگر هر کسی با چنین چیزی مواجه شد می تواند آن را اطلاع دهد و در این زمینه هر گونه فعالیت مجازی و واقعی فعالیت زودرس محسوب می شود.»
برخی سایت ها نیز که خود را منتسب به یکی از خیریه های یکی از روستائیان شهرستان شبستر می دانند از ماه های پیش با درج مطالبی به تبلیغ کاندیدهای خاص پرداخته و حتی سعی در ایجاد تفرقه و اختلاف بین کاندیداهای احتمالی شهرستان شبستر داشته اند.
رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور گفته است : با افرادی که با استفاده از فضای مجازی اقدام به تبلیغ سوء علیه نامزدهای احتمالی مجلس شورای اسلامی کنند برخورد قانونی خواهد شد .
باید توجه داشت برخی از گروه ها که در شبکه های موبایلی راه اندازی شده اند در ارتباط بین مسئولین و مردم و ایجاد شور انتخاباتی مثبت واقع شده اند ولی برخی افراد در این گروه ها اقدام به تبلیغ جناح های سیاسی کرده و بعضا شاهد بداخلاقی سیاسی در این فضا می شویم.
البته کاندیداهای احتمالی از ارسال پیامک نیز غافل نشده و در مناسبت های مختلف به مردم شهرستان شبستر پیامک های تبلیغاتی ارسال می نمایند.
می توان گفت،با توجه به حضور حداکثری مردم در شبکه های اجتماعی قدرت این شبکه ها انکار ناپذیر است و هرکسی می تواند به شیوه ای منحصر به فرد در راستای رسیدن به قدرت از آنها استفاده نماید. چرا که این شبکه ها علاوه بر جذاب بودن و دارا بودن پایگاه اجتماعی در میان مردم، کم هزینه هستند،باید منتظر ماند و دید آیا کسانی که در این شبکه ها حضور فعال دارند موفق به کسب کرسی نمایندگی مجلس می شوند و یا افرادی که به روش های سنتی پایبند هستند؟
کاندیداهای احتمالی شهرستان شبستر به حضور در شبکه های اجتماعی بسنده نکرده و در برنامه ها و مراسمات مختلف شهرها و روستاهای شهرستان شبستر نیز حضور فعال دارند و در امور خیر نیز سهیم می شوند و برخی ها با برگزاری جلسات خانگی در شهرها و روستاهای مختلف به دنبال یارگیری از بزرگان و افراد تأثیرگذار شهرها و روستاها هستند.