بیان موفقیتهای نظام اسلامی امید و نشاط را در دل مردم ایجاد میکند
وی ادامه داد: به ایسنای آذربایجان شرقی محول کرده ایم در حوزه های مختلف به ویژه حوزه استراتژیک مانند اقتصاد مقاومتی به صورت حرفه ای وارد شده و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبیر در این خصوص گام های مثبتی بردارد.
قراچورلو به فعالیت های جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف اشاره کرده و گفت: این نهاد انقلابی در سطح استان 9 مرکز آموزشی، دو واحد علمی کاربردی، یک موسسه آموزش عالی آزاد، مرکز درمان ناباروری و سلول های بنیادی، پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی، مرکز افکارسنجی دانشجویان(ایسپا)، خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) و خبرگزاری قرآنی دانشجویان(ایکنا) را دارد.
وی همچنین با اشاره به وجود مرکز افکار سنجی دانشجویان(ایسپا) در جهاددانشگاهی گفت: سنجش افکار عمومی و مخاطبان ارگان های مختلف می تواند ارگان ها در دستیابی به اهداف خود یاری کند.
وی اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ماموریت آموزش های تخصصی در راستای اجرای نقشه جامع علمی کشور بر عهده جهاددانشگاهی گذاشته است و اخیرا وزارت علوم مجوز برگزاری دوره های فناوری پیشرفته در قالب موسسه آموزش عالی آزاد را به این نهاد ارائه کرده است تا دوره های مورد نیاز سازمان های مختلف را برگزار کند.
رئیس جهاددانشگاهی استان به فعالیت پژوهشی جهاددانشگاهی نیز اشاره کرده و گفت: جهاددانشگاهی در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات نفتی صلاحیت فنی را از وزارت نفت اخذ کرده و روی طراحی و ساخت تجهیزات نفتی و پتروشیمی کار کرده است و در این راستا ستاد انرژی های تجدید پذیر استانداری در جهاددانشگاهی تشکیل شده است .
وی یادآور شد: هم اکنون برای شرکت گاز دو دستگاه طراحی کردیم که به علت تحریم وارد کشور نمی شد و می توانیم این کار را در خصوص دستگاه های مشابه دیگر در راستای نیازهای حوزه نفت استان انجام دهیم.
وی گفت: پژوهشگران جهاددانشگاهی استان نیروگاه هیبری را طراحی و در جزیره خارک نصب کرده اند، همچنین در حال نصب نیروگاه هیبریدی در کوه عون ابن علی هستیم.
دکتر قراچورلو بر لزوم استفاده از پتانسیل های مشترک شرکت پالایش نفت و جهاددانشگاهی استان تاکید کرد و گفت: وقتی پالایشگاه تبریز در انجام امور خود حفظ محیط زیست را در اولویت قرار می دهد باید مردم از این موضوع آگاه باشند.
رئیس روابط شرکت پالایش نفت تبریز نیز در این دیدار گفت: بزرگ ترین پروژه زیست محیطی کشور را پالایشگاه تبریز آغاز کرده ، پروژه های گرانول سازی گوگرد به تولید رسیده و پروژه گوگرد زدایی از گازوئیل در دست اجراست و پروژه های زبست محیطی دیگری نیز در دست اجراست.
شاکر خفایی افزود: ما در تلاشیم که وظایف خود را به درستی انجام دهیم که عبارتست از تولید فراوردهای نفتی و تامین انرژی منطقه شمالغرب کشور ، که باید در این راستا دست در دست هم دهیم تا بتوانیم رایحه امیدی در کشور ایجاد کنیم و نشان دهیم که تحریم ها ما را دلسرد نکرده و از فعالیت ها دور نگه نداشته است و در این زمینه نیز اصحاب رسانه می توانند کمک قابل توجهی به ما بکنند.
وی یادآور شد: ایسنا خبرگزاری تاثیر گذار و فعالی است که فعالیت های پالایشگاه را به گوش ملت رسانده است و ما انتظار داریم ارتباط رسانه ها با پالایشگاه بیش از این باشد.
خفایی با بیان اینکه پالایشگاه حتی در دوران جنگ نیز مدام کار کرده و نگذاشتیم بعثی ها به هدف خود در متوقف کردن مراکز تولید انرژی برسند، گفت: ما در نظر داریم از پتانسیل های ایسنا و جهاددانشگاهی استفاده کنیم.
خبرنگار: 1132
انتهای پیام