دخالت نمایندگان بر برجام ریشه در فرصتطلبیسیاسی است
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: دلم می خواهد از مجلس بپرسم که شما کی از آقای احمدی نژاد سوال کردید که چقدر برای هسته ای هزینه می کند. دلم می خواهد از مجلس بپرسم که در خصوص اشغال سفارت آمریکا کدام واکنش را نشان دادید؟ شما در قبال گروگان گیری ۴۴۴ روزه دیپلمات های آمریکایی کارکنان سفارت آمریکا در تهران چه واکنشی نشان دادید. شما در قبال هشت سال جنگ چه واکنشی نشان دادید؟ کجا و کی شما ورود پیدا کردید.
زیبا کلام ادامه داد: با کمال تاسف باید گفت که موضع گیری مجلس یک موضع گیری جناحی و خطی است و یک موضع گیری اساسی و اصولی نیست. در حالی که نمایندگان مجالس آمریکا علاوه بر اینکه ملاحظات و دغدغه های سیاسی دارند، در عین حال فقط نسبت به دولت آقای اوباما واکنش نشان نمی دهند، بلکه این دید را نسبت به جرج بوش هم داشتند.
وی با اشاره به رویکرد مجلس در سالهای اخیر بیان کرد: مجلسی که هشت سال تمام کوچکترین دخالتی در امور هسته ای کشور نکرد و در تمامی دوران فقط شاهد رفت و آمد دیپلماتیک آقای جلیلی بود حال می خواهد بیاید و به بند بند توافق هسته ای وین نظارت کند.
زیبا کلام در پاسخ به این سوال که برخی نمانیدگان بدنبال زیر سوال بردن عملکرد شورای امنیت ملی بر برجام هستند، گفت: اینکه شورای عالی امنیت ملی را زیر سوال می برند باید از مجلس پرسید که وقتی شورای عالی امنیت ملی تصمیمات دیگری می گیرد و شما در قبال آن تصمیمات سکوت می کنید آن ها را چطور توجیه می کنید. می خواهم بگویم که مجلس متاسفانه فرصت طلبانه و یک بام و دو هوا عمل می کند. اگر مخالفتشان با دولت آقای روحانی نمی بود و اگر به جای آقای روحانی آقای احمدی نژاد به مذاکرات رفته بود توافق وین را امضا کرده بودند. ریشه دخالت مجلس به واسطه تامین حقوق ملت نیست بلکه به واسطه فرصت طلبی سیاسی است.