وبلاگ پایگاه خبری اخبار ملکان و دوهفته نامه فرهنگی اجتماعی ندای ملکان

لینک کانال اخبار ملکان و نشریه ندای ملکان در تلگرام:akhbare_malekan@

لینک کانال اخبار ملکان و نشریه ندای ملکان در تلگرام:akhbare_malekan@

وبلاگ پایگاه خبری اخبار ملکان و دوهفته نامه فرهنگی اجتماعی ندای ملکان

چاپ آگهی های:دولتی،تبلیغاتی ،ثبتی،دادگستری،مفقودی،مزایده و مناقصه،پیام های تبریک،تقدیروتشکر،تسلیت،عکس دانش آموزان ممتاز و غیره در نشریه ندای ملکان و سایر روزنامه های سراسری و کثیرالانتشار (با قیمت مناسب و در عرض 48 ساعت)پذیرفته می شود.

توجه: نشریه ندای ملکان هر دو هفته یکبار به همراه آخرین اخبار و رویدادهای منطقه،در تیراژ بالا و در صفحات رنگی و سیاه و سفید منتشر و در ادارات دولتی،شعب بانک ها،مدارس،نماز جمعه،جلسات و مراسمات دولتی،کتاب فروشی ها و سطح بازار شهر ملکان به طور رایگان توزیع می گردد و بهترین،گسترده ترین و ارزان ترین وسیله برای تبلیغ محل کسب و کار اصناف محترم شهر ملکان و سایر شهرهای همجوار(مراغه،میاندوآب،بناب،بوکان،مهاباد،عجب شیر و غیره)می باشد!

--------------------------------------------

دفتر مرکزی:ملکان/خیابان امام(ره)/جنب داروخانه دکتر نیری
تلفن: 37826118

شعبه 2:ملکان - خیابان معلم - روبروی شرکت تعاونی مصرف فرهنگیان - کیوسک مطبوعاتی ندای ملکان
تلفن: 37827752

شماره های تماس و فضای مجازی:09144213777 - 09380597600

ایمیل: einaloumalekan@yahoo.com

لینک کانال پایگاه خبری اخبار ملکان در تلگرام:akhbare_malekan@


آخرین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

شاید با نگاهی عمیق از منظری با دوربین شفاف سیاسی، این انتخابات قطعه نهایی پازلی خواهد بود که تکلیف برخی شکاف‌های سیاسی را روشن می‌کند و بدان خاطر است که چنین جریان‌های سیاسی از همان روز پس از انتخابات ریاست جمهوری کارشان را شروع کرده و برای آن کارزار انتخاباتی بزرگ،تن پوش محکمی بر تن می کنند.


اما در استان آذربایجان شرقی و در شهر اولین های آن یعنی تبریز،فعالیتهای انتخاباتی مجلس دهم حتی قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ شروع شده است تا جایی که از این حیث هم رکوردی دیگر بر کتاب اولینهای این شهر کهن افزوده شده است.

انتظار میرود که اصلاح طلبان به همراه اعتدالگرایان و حامیان دولت با ژنرال های خود وارد گود انتخابات مجلس شوند . در ماهای گذشته اسامی بسیاری در محافل سیاسی برای کاندیداتوری برای مجلس از کلانشهر تبریز به گوش میرسد ولی آنکه مسجل است اصلاح طلبان با تمام قدرت و با کاندیداهای سرشناس در این رقابت حضور خواهند داشت .

دکتر علی عبدالعلی‌زاده

علی عبدالعلی‌زاده (متولد ۱۳۳۳ در شهرستان ارومیه) سیاست‌مدار ایرانی است که سابقهٔ نمایندگی مجلس، استانداری آذربایجان شرقی و وزارت مسکن و شهرسازی را دارد.

 زندگی

 وی در خانواده‌ای مذهبی، به دنیا آمد. پدر او معاونت شهرداری ارومیه را بر عهده داشت. علی عبدالعلی زاده دوران دبیرستان خود را در دبیرستان فردوسی ارومیه (چمران امروزی) با نمرات ممتاز گذراند و وارد دانشگاه تبریز در رشتهٔ مهندسی راه و ساختمان شد. او دارای مدرک تحصیلی دکتری می‌باشد.

 سمت‌ها

او از فعالان در انقلاب ۱۳۵۷ ایران بود و بعد از انقلاب معاونت شهردار وقت ارومیه(مهدی باکری)را بر عهده گرفت. از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۳ معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی بود. سپس عبدالعلی زاده به مدت دو دوره نمایندهٔ مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی بود ضمنا در این مدت عضو کمیسیون برنامه و بودجه و بعنوان مخبر کمیسیون مذکور فعالیت نموده است، بعد از آن وی در مدت ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی به مدت ۵ سال استانداری استان آذربایجان شرقی را عهده دار شد. در این دوره ۵ ساله، استان آذربایجان شرقی توسعهٔ فراوانی یافت. همین سوابق درخشان وی باعث شد تا با روی کار آمدن محمد خاتمی، عبدالعلی زاده به به سمت وزارت مسکن انتخاب شود. در این مدت، انبوه سازی در ایران گسترش فراوان یافت و روند ساخت آپارتمان رشد چشمگیری داشت. بعد از ثبت نام آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری قائم مقامی ستاد ایشان را بر عهده گرفت.بعد از رد صلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی در ستاد دکتر روحانی حضور یافته و از حامیان جدی و سرسخت ایشان بود.

دکتر عبدالعلی زاده که پیش از این جزو اعضای کارگروه سیاسی امنیتی برای انتخاب وزرای کشور،اطلاعات و وزارت امور خارجه بود هم اینک مشاور سیاسی وزیر کشور میباشد .

بدون شک اگر عبدالعلی زاده راضی به شرکت در انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه شهرستان تبریز شود قطعا بعنوان نفر اول راهی بهارستان خواهد شد . ولی وی نیز همچون مهرعلیزاده و درویش زاده مردد هستند تا از کدام حوزه انتخابیه ثبت نام کنند . محبوبیت بیش از اندازه استاندار اسبق آذربایجانشرقی از هم اینک ترس، هراس و نگرانی را بر اردوگاه اصولگرایان روانه ساخته است . 

 

محمدعلی سبحان الهی

محمدعلی سبحان الهی دارای مدرک دکترای مهندسی صنایع، به مدت ۴ سال استانداری آذربایجان شرقی را بر عهده داشته است.

وی که هم اکنون مدیر گروه مهندسی صنایع دانشگاه تربیت معلم است سوابق اجرایی و مدیریتی متعددی از دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی داشته است.

سبحان الهی از سال ۱۳۵۷ به مدت دو سال نمایندگی حضرت امام در جهاد سازندگی استان آذربایجان شرقی را عهده دار بود و پس از آن در ۴ دوره اول مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم تبریز در مجلس حضور داشت.

وی که موسس انجمن بهره وری ایران است، از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۰ در سمت های مختلفی از جمله ریاست مــوسسه تحقیقات و آموزش مدیریت وابسته به وزارت نیرو، معاونت پارلمانی و حقوقی وزارت علوم‌،‌تحقیقات و فناوری، معاونت پارلمانی و امور استانها در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و ریاست هیات مدیره سازمان ملی بهره وری کشور را بر عهده داشته است.

سبحان الهی در سال ۱۳۸۰ به عنوان استاندار آذربایجان شرقی منصوب شد و تا سال ۱۳۸۴ این سمت را در اختیار داشت.

سوابق تحصیلی
دکتری: دکتری مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی سوئین برن استرالیا – ۱۳۷۵
کارشناسی ارشد: فوق لیسانس ریاضی، دانشگاه تبریز ۱۳۵۴ – فوق لیسانس مدیریت دولتی مرکز آموزش مدیریت دولتی ۱۳۵۴ – ۱۳۷۰
کارشناسی: لیسانس ریاضی – دانشگاه تبریز ۱۳۵۲

سمت های اجرایی
نمایندگی حضرت امام در جهاد سازندگی استان آذربایجان شرقی ۱۳۵۷ تا ۱۳۵۸
نمایندگی مجلس شورای اسلامی در ۴ دوره (اول تا چهارم) از شهر تبریز (عضویت در کمیسیون برنامه و بودجه – مسئولیت گروه اجتماعی کمیسیون – مسئول گروه دوستی پارلمانی ایران و ژاپن – عضو هیات رئیسه مجلس)
رئیس مــوسسه تحقیقات و آموزش مدیریت وابسته به وزارت نیرو و مشاور عالی وزیر نیرو از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۷
معاونت پارلمانی و حقوقی وزارت علوم‌،‌تحقیقات و فناوری از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹
معاونت پارلمانی و امور استانها در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از سال ۱۳۸۱-۱۳۷۹
رئیس هیات مدیره سازمان ملی بهره وری کشور از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱
نماینده ایران در سازمان بهره وری آسیایی (APO) از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۱
مؤسس و عضو هیئت مدیره انجمن بهره وری ایران
استاندار آذربایجان شرقی از سال ۱۳۸۰ – ۱۳۸۴
مدیر گروه مهندسی صنایع دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه تربیت معلم از سال ۱۳۸۵

دکتر سبحان اللهی در حال حاضر ریاست دانشگاه خوارزمی را بر عهده دارد .

 

 

دکتر مسعود پزشکیان

تولد و دوران پیش از دانشگاه
مسعود پزشکیان، در ۷ مهر ماه ۱۳۳۳ در خانواده ای مذهبی، در شهر مهاباد دیده به جهان گشود. مدرسه را در مهاباد تمام کرد و برای ادامه تحصیل به هنرستان کشاورزی در ارومیه رفت و در رشته صنایع غذایی، دیپلم گرفت. در ۱۳۵۲ به عنوان سپاهی ترویج به شهر مرزی زابل از توابع استان سیستان و بلوچستان اعزام و مشغول خدمت سربازی شد. در شهر زابل با برقراری ارتباط با جوانان و نوجوانان شهر، آنها را مجذوب خود ساخت و با کمک همین جوانان، مسجدی ساخت و به کار فرهنگی پرداخت و در ارشاد آنان همت گماشت. به خاطر فعالیت هایی که در محل ماموریت خود انجام می داد و نیز به جرم تمرد از دستورات، توسط رکن ۲ ارتش شاهنشاهی توبیخ شد.

وقایع و تجربیات دوران سربازی، تاثیر به سزایی در مسیر زندگی او داشت. پس از اتمام دوران سربازی، تصمیم گرفت که پزشک شود. با تلاش و پشت کاری که داشت، در ۱۳۵۴ دیپلم طبیعی گرفت و سپس در سال ۱۳۵۵ از رشته پزشکی شهر تبریز قبول شد.

از ورود به دانشگاه تا پیروزیِ انقلاب


جو حاکم بر بیشتر دانشگاه های کشور، مخصوصا دانشگاه تبریز در اواخر حکومت شاهنشاهی بیشتر در دست چپی ها (کمونیست ها) بود. دانشجویانی که وارد دانشگاه می شدند و راه مبارزه را در پیش می گرفتند، به خاطر جو غالب دانشگاه در آن زمان، از جنبش چپ اقتصادی تاثیر می پذیرفتند. جو حاکم، جوی ضد سرمایه داری و بورژوازی بود، در چنین فضایی هرکس می خواست خود را انسانی مبارز معرفی کند و برای خود اعتباری کسب کند، می بایست خود را با تفکرات این گروه همسو نشان دهد. در این جو دانشجویان مسلمان حتی نمی توانستند، در ملاء عام نماز بخوانند. تشکلهای دانشجویی در دست گروه های چپ بود و حضور گروه های مذهبی در دانشگاه کمرنگ بود. در این فضا مسعود پزشکیان وارد دانشگاه تبریز شد. او بدون توجه به جو حاکم، اقدام به تشکیل کلاسهای قرآن و نهج البلاغه نمود؛ تا به این وسیله بتواند دانشجویان مسلمان را منسجم و متحد کند. رفته رفته به تعداد دانشجویان شرکت کننده در این کلاسها افزوده شد و کلاسها رونق خاصی پیدا کرد.

این جمع به همراه سایر دانشجویان مسلمان دانشگاه تبریز با هدایت مسعود پزشکیان، نقش عمده ای در تظاهرات تاریخی ۲۲ بهمن مردم قهرمان تبریز ایفا کردند. در همین راهپیمایی برادرش توسط عمال جیره خوار استبداد تیر خورد و پس از بستری شدن توسط حکومت زندانی شد.

پس از پیروزی انقلاب؛ انقلاب فرهنگی و جنگ تحمیلی


پس از انقلاب دکتر مسعود پزشکیان با تاسیس انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پزشکی و ادامه کلاسهای قرآن و نهج البلاغه و جلسات بحث و مناظره، باعث تقویت نیروهای مذهبی و وحدت آنها در مقابل گروه های ضد انقلاب و تفکرات الحادی و التقاطی آنان شد.

در آن زمان، انجمن اسلامی دانشکده پزشکی قوی ترین انجمن در کل دانشگاه تبریز بود. در سال ۵۸، پس از اینکه چپی ها مراسم سخنرانی آیت الله هاشمی رفسنجانی را در دانشکده پزشکی به هم زدند، کار به درگیری فیزیکی بین دانشجویان مخالف نظام و طرفداران انقلاب کشید و به بسته شدن دانشگاه انجامید. با پیام امام و اعلام همبستگی سایر دانشگاه ها، در نهایت انقلاب فرهنگی انقلاب فرهنگی اتفاق افتاد.پس از تعطیلی دانشگاه، با عضویت در جهاد سازندگی و رفتن به روستاهای دورافتاده و تلاش برای محرومیت زدایی، و با فعالیت در جهاد دانشگاهی برای توسعه علمی و تخصصی کشور، در تثبیت و تقویت انقلاب کوشید. در همین ایام بود که جنگ نیز شروع شد. در دوران جنگ تحمیلی، دکتر پزشکیان به عنوان مسوول اعزام اکیپ های پزشکی به مناطق عملیاتی فعالیت داشت و در بسیاری از عملیات های رزمندگان اسلام، به عنوان رزمنده و پزشک حضور فعال داشت و در پشت جبهه نیز به مداوای مجروحان می پرداخت.
پس از اتمام دوره پزشکی عمومی در سال ۶۴ ، مدتی به عنوان مربی فیزیولوژی در دانشکده پزشکی تدریس کرد. اما این روال طولی نپایید و دکتر پزشکیان ادامه تحصیل را به تدریس ترجیح داد. به نحوی که اوقاتی را که از جبهه و جنگ فراغت می یافت به تحصیل و مطالعه اختصاص می داد. تا اینکه جنگ تمام شد. دو سال پس از اتمام جنگ، یعنی در سال ۱۳۶۹، دکتر پزشکیان مدرک تخصص جراحی عمومی را از دانشگاه تبریز کسب کرد و بلافاصله دوره فوق تخصص را شروع کرد. در سال ۱۳۷۲ با مدرک فوق تخصص جراحی قلب از دانشگاه علوم پزشکی ایران، فارغ التحصیل شد و در بیمارستان شهید مدنی تبریز به خدمت حرفه ای و علمی مشغول شد.
ریاست دانشگاه تا وزارت بهداشت
مبارزه، تلاش و حرکت برای خدمت به محرومین همواره جزء جدایی ناپذیر زندگی دکتر پزشکیان بوده و هست. وی پس از مدتی فعالیت علمی در بیمارستان قلب شهید مدنی، ریاست بیمارستان را عهده دار شد. تا اینکه در سال ۱۳۷۳، از طرف دکتر علیرضا مرندی، وزیر وقت بهداشت و درمان دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی، به ریاستِ دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شد. در دوران شش ساله ی ریاست دانشگاه (از ۷۳ تا ۷۹)، خدمات ارزنده ای انجام داد و آثار ماندگاری از خود به جا گذاشت. کارنامه عملکرد دکتر پزشکیان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز بسیار درخشان بود.
• ارتقای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز از تیپ ۲ به تیپ ۱؛ 
• احداث ۶۰۰ خانه بهداشت به نام ۶۰۰ شهید گلگون کفن انقلاب اسلامی در مدت ۶ ماه در روستاهای استان
• ساخت و راه اندازی ۵۰ مرکزِ بهداشتی در سطح استان؛ 
• اخذ امتیاز، احداث، تکمیل ساخت و بهره برداری از مرکز مدیریت کشوری سلامت در تبریز (NPMC)؛
• مطالعه و راه اندازیِ طرح پزشک خانواده و سیستم ارجاع در چارچوب مقررات ممکن در استان؛
• توسعه فضاهای آموزشی و تحقیقاتی.
• و …
اینها تنها بخش کوچکی از موفقیت هایی است که در این دوران حاصل شد.
فعالیت های اثربخش دکتر پزشکیان در دوره ریاست دانشگاه علوم پزشکی و انعکاس آن در سطح ملی و بین المللی، استان آذربایجان شرقی و تبریز را در کانون توجه سیاستگذاران، نخبگان و متخصصان بخش سلامت و سایر بخش ها قرار داد. بطوری که مسوولین ارشد وزارت بهداشت، حوزه های سیاستگذاری و تصمیم سازی در سایر بخش ها (مجلس ، معاونین رئیس جمهوری)، نمایندگان سازمان جهانی بهداشت و مدیرکل وقت آن سازمان با حضور در استان از نزدیک دست آوردهای حاصل شده را مورد توجه و بررسی قراردادند و اکثراً خواستار گسترش و تعمیم این دستاوردها در سطح ملی شدند.
دکتر فرهادی وزیر بهداشت و درمان در دوره اول ریاست جمهوری سید محمد خاتمی، در اواخر دوران وزارت خود از دکتر پزشکیان دعوت کرد که به عنوان معاون سلامت به تهران برود. به این ترتیب دکتر پزشکیان عازم تهران شد و شش ماه معاونت سلامت وزارت بهداشت را بر عهده داشت. نهایتا در دور دوم ریاست جمهوری آقای خاتمی، با توجه به درایت ، کارآیی و شایستگی های علمی و مدیریتی و همچنین تعهد و اخلاص توسط ریاست محترم جمهوری جهت تصدی مقام وزارت بهداشت به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و از مجلس رای اعتماد گرفت.
دوران وزارت بهداشت تا نمایندگی مجلس
بیان فعالیتهای دکتر پزشکیان در دوران چهار ساله ی وزارت، در این مختصر نمی گنجد؛ با اینحال بیان برخی از مهمترین دستاوردهای این دوران، خالی از لطف نمی باشد:

• ترجیح اولویت اقشار آسیب پذیر در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی؛
• تصویب و اجرای قانون بیمه روستایی و دادن دفترچه بیمه برای نزدیک به ۲۵ میلیون روستایی و شهرهای زیر ۲۰هزار نفر جمعیت؛
• تصویب و اجرای قانون بیمه بستری؛
• افزایش تقریبا دو برابری بودجه وزارت بهداشت و درمان با همکاری و کمک مجلس؛
• راه اندازی طرح پزشک خانواده؛
• ایجاد اشتغال برای تمام پزشکان عمومی و کادر پیراپزشکی؛
• تغییر روند تحقیقات و ارزیابی مستمر علمی بخش آموزش؛
• افزایش مقالات خارجی
• ارایه طرح بیمه افراد بی بضاعت، که امکان پرداخت هزینه های درمان را ندارند و توسط هیچ ارگان یا سازمانی بیمه نشده اند، روی تخت و تلاش برای تصویت و اجرای آن
• بیمه تصادفات
• طرح اورژانس و نوسازی ناوگان آمبولانس های کل کشور
• و ….
همه این اتفاقات در شرایطی افتاد که وزارت بهداشت و دکتر پزشکیان با مشکلات عدیده ای از خارج از حوزه وزارت بهداشت مواجه بودند: از جمله طرح جدایی آموزش از وزارت بهداشت و ادغام آن در وزارت علوم، که با تلاش فراوان مانع از این اتفاق شدند؛ طرح جدایی وزارت رفاه و تامین اجتماعی از وزارت بهداشت، که علارغم تلاش و مخالفت وزارت بهداشت و دکتر پزشکیان، این اتفاق افتاد و نیز طرح استیضاحِ دکتر پزشکیان در مجلس که منتهی به رای بالاتر دکتر پزشکیان نسبت به زمان رای اعتماد شد.
پس از اتمام دوران وزارت، علارغم اصرار و درخواست های فراوان مبنی بر اقامت ایشان در تهران و ادامه فعالیت های علمی و سیاسی از پایتخت، دکتر پزشکیان به خاطر علاقه و تعلق خاطرش به آذربایجان، از قبول تمام پیشنهادها سرباز می زند و به تبریز، دیار غیور مردان، بازمی گردد تا به عنوان یک پزشک، به شهر و مردم خود خدمت کند.
دکتر پزشکیان از معدود وزیرانی است که پس از دوران وزارت، تهران را ترک می کند و به استان و شهر خود مراجعه می کند.
مجلس شورای اسلامی


فعالیت به عنوان یک جراح قلب در بیمارستان شهید مدنی تبریز علارغم منافع مالی و آسایش شخصی، همه آن چیزی نبود که دکتر پزشکیان می خواست. مشکلات مردم و منطقه و احساس مسئولیت دست به دست هم می دهند تا ایشان در انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی ثبت نام کنند. با حسن نظر مردم و رای بالای آنها دکتر پزشکیان به عنوان نماینده مردم محترم تبریز، آذرشهر و اسکو انتخاب شدند و هم اکنون به عنوان نماینده مجلس برای خدمت به مردم کشور و مخصوصا منطقه آذربایجان تلاش می کنند.

محسن مهرعلیزاده  

photo_2015-06-27_16-28-47

 محسن مهرعلیزاده   متولد ۱۳۳۵  شهرستان مراغه  با مدرک دکترای مهندسی اقتصاد

 زندگینامه مهندس محسن مهر علیزاده

نام و نام خانوادگی : محسن مهرعلیزاده  /   تاریخ تولد : ۱۳۳۵  / محل تولد : مراغه    /   وضعیت تاهل : متاهل و دارای ۳ فرزند

میزان تحصیلات :  دکترای مهندسی اقتصاد(در حال اتمام)(Econometrix)       /     رشته تحصیلی : مهندسی مکانیک

 

سوابق تحصیلی

۱) لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه تبریز ؛۱۳۵۳ الی ۱۳۵۶

۲) فوق لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه تبریز؛ ۱۳۵۶ الی ۱۳۶۲

۳) دکترای اقتصاد مهندسی از دانشگاه تیلبرگ از سال ۱۳۷۶ 

سوابق اجرایی

 

۱) مؤسس جهاد سازندگی و هیئت های هفت نفره در آذربایجان شرقی؛ ۱۳۵۸ الی ۱۳۶۰

۲) عضو هیئت مدیره و قائم مقام مدیر عامل شرکت اتومبیل سازی سایپا ؛ ۱۳۶۱ الی ۱۳۶۳

۳) عضو گروه خودرو و مدیر صنعتی و بهره برداری گروه خودرو سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران؛ ۱۳۶۳ الی ۱۳۶۴

۴) معاون صنعتی و بهره برداری وزیر صنایع سنگین و عضو هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع  ایران ؛۱۳۶۴ الی ۱۳۶۹

 ۵) رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان عمران کیش ؛۱۳۶۹ الی ۱۳۷۱

۶) معاون امور نیروگاه های سازمان انرژی اتمی ؛۱۳۷۲ الی ۱۳۷۴

۷) رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری شاهد؛۱۳۷۴ الی ۱۳۷۶

۸) استاندار خراسان؛۱۳۷۶ الی ۱۳۸۰

۹) معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی ازسال۱۳۸۰ تا کنون

مهرعلیزاده که برای شرکت در انتخابات مجلس دهم از حوزه های انتخابیه شهرستانهای تهران ، تبریز و مراغه مردد بود در تیر ماه امسال ودر یک مراسم با شکوه و به دعوت دکتر حبیب شیری آذر سخنگوی شورای شهر تبریز و سردار مصطفی مولوی قایم مقام ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در استان برای حضور در انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه تبریز اعلام آمادگی کرد .

دکتر شکور اکبرنژاد

در شهریورماه سال ۱۳۳۹ در خانواده ای مذهبی ، کم درآمد و در عین حال پرجمعیت به دنیا آمد.

  555

التهاب روزهای انقلاب را هم پا به پای جوانان پرشور دیگر به خیابانها می کشاند. طبل جنگ که نواخته شد، در سال ۶۰ به جبهه رفت ؛ و در عملیات طریق القدس (آزادسازی بستان) به عنوان آرپی جی زن شرکت کرد و در همان عملیات بود که مجروح شد.

 

در بهار ۶۱ همسفر زندگی پرمخاطره اش را از خانواده ای فهمیده و شهیدپرور انتخاب کرد.

 

 

همان سال بود که لباس پاسداری را پوشید. از آن پس مسئولیت های مختلفی همچون قائم مقامی آموزش عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه تبریز، قائم مقامی بسیج ناحیه تبریز، قائم مقامی مهندسی و رزمی لشکر ۳۱ عاشورا را به عهده گرفت .

در سال ۶۵ خانواده ۳ نفره اش را به منطقه عملیاتی برد.

از تاریخ ۲۷/۱۰/۶۵ فصلی دیگر در زندگی اش آغاز شد؛ طوری به شهر باز گشت که صندلی چرخدار جانشین پاهایش شده بود!

 

مراحل درمان بیش از یکسال طول کشید. همزمان با مراحل درمان، درس های ناتمام دبیرستان را از سر گرفت؛ و سال ۶۸ از دبیرستان سعدی تبریز دیپلم گرفت .

در همان سال ۶۸ جزو پذیرفته شدگان رشته پزشکی دانشگاه ملی تبریز شد.

 بلافاصله پس از اتمام مقطع دکترای پزشکی عمومی در سال ۷۵ وارد مقطع تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی شد و در سال ۷۸ با اتمام دوره تخصصی وارد عرصه طبابت شد. یک سال قبل از آن هم در انتخابات نخستین دوره شورای اسلامی شهر تبریز انتخاب شد و با رای دوستان شورای شهر ریاست شورا را پذیرفت.

  

در همان دوره بود که رییس شورای کلانشهرهای کشور شد و به عنوان سخنگو و نماینده آنها در برنامه های مختلف از جمله ارایه گزارش به ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام و همین طور گفت و گوی ویژه خبری شبکه ۲ سیما و مجامع بین المللی در ترکیه و بلژیک حاظر شد.

همچنین در همین دوره بود که شورای شهر تبریز به عنوان شورای ممتاز از ریاست جمهور وقت و وزیرکشور مورد تقدیر قرار گرفت.

در طی این سالها از طبابت و تحقیق و تالیف دور نبود؛ و در سال ۸۱ کتاب “جوامع پویا و خلاق” که در زمینه مسایل مدیریتی و اجتماعی بود را منتشر کرد.

در کارنامه علمی وی عضویت در خانه ریاضی، عضویت در شورای نخبگان و سرآمدان و ارایه چندین مقاله در کنفرانس های علمی و پزشکی کشور دیده می شود.

دکتر اکبرنژاد دو دوره عضویت در شورای شهر کلانشهرتبریز را در سابقه مدیریتی خود دارد. وی با حضور در کمیسیون اقتصادی مجلس دوره هشتم از منتقدین سرسخت سیاست های دکتر محمود احمدی نژاد بود .

اکبرنژاد که ریاست ستاد دکتر عارف را درانتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم ودر استان آذربایجانشرقی را بر عهده گرفته بود بعد از انصراف وی به ستاد دکتر روحانی پیوست و نقش به سزایی در ساماندهی اصلاح طلبان برای حضور در ستاد دکتر روحانی ایفا کرد . 

 فریدون درویش زاده

فریدون درویش زاده در شهرستان ارومیه متولد شد و از دوران جوانی به مبارزان انقلاب پیوست و به پخش اطلاعیه های حضرت امام مبادرت کرد و در چندین مورد نیز توسط شهربانی دستگیر شد .با شروع انقلاب همانند دیگر دوستانش به سپاه پاسداران پیوست و در طول جنگ تحمیلی به عنوان رییس جهاد خودکفایی سپاه در تامین سلاح و موشک برای رزمندگان نقش اساسی را ایفا نمود . در سال ۱۳۷۲ بعد ازبرکناری میر طاهر موسوی ، با پیشنهاد مهندس علی عبدالعلی زاده استاندار وقت آذربایجانشرقی به عنوان چهل و نهمین شهردار کلانشهر تبریز معرفی شدکه نخستین گام و برنامه او تغییر چهره شهر تبریزبود ،شهری که به لحاظ اثرات جنگ دچار خمودگی شده بود . با فعالیتهای چشمگیر در زمینه عمران و آبادانی ، شاهد شکوفایی شهر تبریز شدیم و عملکرد وی همیشه در خاطره هاخواهد ماند . در سال ۱۳۷۶ با رفتن عبدالعلی زاده به وزارت مسکن و شهرسازی دوست و یار خود درویش زاده را نیز به وزارت مسکن و شهرسازی منتقل کرد و به عنوان معاون وزیر و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن مشغول به کار شد و در سال ۱۳۸۷ با حکم دکترمحمد باقر قالیباف مسولیت سازمان نوسازی شهر تهران را بر عهده گرفت . درویش زاده با اظهارات خود درباره گزارش هیت تحقیق و تحفص شورای شهر از این سازمان و با اعلام اینکه ( شهرداری از فروش اوراق مشارکت ضررنکرده و نظر شورای شهر برای فروش ۷۰۰میلیارد اوراق مشارکت دیگر مساعد است ) موجب اختلاف شهردار با شورای شهر گردید و قالیباف با خالی کردن پشت درویش زاده برای جلب نظر دکتر چمران رییس شورای وقت شهر تهران با استعفای ایشان موافقت کرد . درویش زاده به بنیاد تعاون سپاه که از مهمترین مجموعه های اقتصادی کشوراست و فعالیتهای متنوعی دارد بازگشت ودرحال حاضر نیز در این سازمان فعالیت میکند .

درویش زاده هم اکنون دانشجوی سال آخر دکتری می باشد.

شاید درویش زاده از بین شش گزینه مطرح کمترین اظهار نظر در خصوص انتخابات مجلس را بیان کرده است و نیز تا این لحظه اعلام رسمی نیز نکرده است ولی شواهد نشان میدهد بعد از اینکه نتوانست بعنوان استاندار آذربایجانشرقی در خدمت مردم باشد امید زیادی میرود که با توجه به خدمات ماندگارش در دوران تصدی شهرداری تبریز با ورود به مجلس دین خود را به مردم تبریز ادا کند .

<
۹۴/۰۶/۱۱ موافقین ۰ مخالفین ۰
سیاوش عینالو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی