باشگاه خبرنگاران جوان: آغاز برداشت انگور از 11 هزار هکتار از باغات شهرستان ملکان
صیادی گفت :در حال حاضر 11 هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر 50 هزار نفر در شهرهای ملکان،لیلان،مبارک شهر و حدود 80 پارچه روستای شهرستان ملکان به طور مستقیم از راه تاکداری امرار معاش می کنند که این میزان خسارت ضربه جبران ناپذیری را به باغداران زحمت کش ملکانی وارد خواهد کرد.
وی افزود:حمایت جدی صندوق بیمه محصولات کشاورزی و تجدید نظر مسئولان شعب بانک ها و بخصوص بانک کشاورزی در تمدید تسهیلات پرداخت شده و همچنین پرداخت تسهیلات جدید وبخشودگی جرایم احتمالی را می طلبد.
مدیر باغبانی اداره جهادکشاورزی ملکان هم گفت: 95 درصد از انگور های چیده شده به کشمش کالفیرنی و تیزابی تبدیل و پس از بسته بندی در 7 کارخانه سبزه پاک کنی شهرستان ملکان و همچنین چندین کارخانه سبزه پاک کنی در شهرستان های بناب و مراغه به کشورهای عربی،اروپایی و آفریقایی از جمله کشورهای امارات،عربستان،کویت،مصر،الجزایر،لیبی،مجارستان،لیتوانی،انگلستان،اوکراین و روسیه صادرمی گردد.
وی با اشاره به امرار معاش بیش از 60 درصد جمعیت شهری و روستایی در شهرستان ملکان به طور مستقیم از محصول انگور گفت چه شهری و چه روستایی در این شهرستان به باغداری و بخصوص تاکداری مشغول هستند و در این شهرستان از هر قشر و صنفی تاکدار وجود دارد.
انتظاری به تلاش های جهادکشاورزی ملکان بمنظور بازاریابی انگور در فصل برداشت جاری نیز
اشاره کرد و گفت: طی هفته ها و ماههای گذشته جلسات متعددی در این خصوص با حضور مسئولان دستگاههای مربوطه در استان و شهرستان تشکیل شده و جساتی نیز با برخی از تاجران استان و صاحبان کارخانجات سبزه پاک کنی داشته ایم.