آغاز تشکیل پرونده الکترونیکی برای بیمه شدگان تامین اجتماعی/ وجود بیش از 2 میلیون بیمه شده در استان
مدیر کل تامین اجتماعی آذربایجانشرقی ادامه داد: در حدود 660 هزار نفر بیمه شده اصلی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی وجود دارد که با احتساب بیمه شدگان تبعی، رقمی بالغ بر دو میلیون و 20 هزار بیمه شده در استان را شامل می شود.
سمساری با بیان اینکه 53 درصد جمعیت استان، تحت پوشش مقررات تامین اجتماعی هستند، اظهار کرد: در کلانشهر تبریز در حدود 366 هزار و 166 نفر، بیمه شده داریم که 56 درصد جمعیت بیمه ای استان را به خود اختصاص می دهد.
وی ابراز کرد: تعداد مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی در استان آذربایجان شرقی، 133 هزار نفر است که از تعهدات بلند مدت سازمان، استفاده می کنند.
وی از وجود یکهزار و 256 کارگاه فعال در استان خبر داد که حق بیمه مربوط به کارفرمایی و کارگری را به صورت ماهیانه به سازمان پرداخت می کنند.
گسترش بخش آی تی در سازمان، ارائه لیست و حق بیمه کارگاه ها به صورت غیر حضوری، ابلاغ الکترونیکی احکام مطالبات سازمان، تشکیل پرونده بیمه ای الکترونیکی بیمه شدگان و .. از مهم ترین فعالیت های تامین اجتماعی در ماه های اخیر بود که سمساری به آن ها اشاره کرد.
وی در ارتباط با آخرین وضعیت اجرای تشکیل پرونده الکترونیکی برای بیمه شدگان تصریح کرد: این مهم، یکی از مهم ترین دستور کارها و اولویت های سازمان است که در شعبه 5 تبریز، آغاز شده است. حذف پرونده های کاغذی و کاهش رفت و درآمدهای درون شعبه ای از مهم ترین مزایای اجرای این طرح است.
وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه در آینده نزدیک، دفترچه های کاغذی درمان حذف می شوند، ادامه داد: حذف دفاتر درمانی و ارائه کارت سلامت در دستور کار سازمان است .
سمساری ادامه داد: تعهداتی که سازمان در ده ماهه اول پرداخت کرده است یک هزار و 176 میلیارد تومان است که یک هزار و 127 میلیارد تومان از این تعهدات، مربوط به تعهدات بلند مدت ، 49 میلیارد تومان برای تعهدات کوتاه مدت و 92 میلیارد تومان مربوط به بیمه بیکاری است.
وی اظهار کرد: مهم ترین چالش سازمان تامین اجتماعی، عدم تناسب بین نسبت حمایت و میزان تعهدات بلند مدت است. در مقابل یک مستمری بگیر، 6.42 بیمه شده داریم که بیمه پرداخت می کنند و یک نفر مستمری دریافت می کند. سازمان باید تدابیری بیندیشد تا گروههای جدیدی، تحت پوشش تامین اجتماعی بیاورد و این نسبت حامیتی را افزایش دهد.
به گفته وی، میزان مطالبات معوقه تامین اجتماعی استان، 270 میلیارد تومان است.
سمساری از وجود 59 هزار قالیباف بیمه شده در استان خبر داد و اظهار کرد: اداره کل تامین اجتماعی با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، پایش مربوط به بیمه قالیبافی را انجام داده و فقط افرادی را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می دهد که قالیباف واقعی هستند.
وی از بازنشستگان خواست با توجه به آغاز ثبت نام کارت رفاه اجتماعی ایرانیان، یا به سایت REFAHI.IR مراجعه کرده و یا شماره ملی خود را به سامانه پیامکی 10001422 ارسال کرده و درخواست خود را ثبت کنند.
وی اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی، طبق روال گذشته، خبرنگاری را جزو مشاغل سخت و زیان آور میداند و در صورت اعلام صندوق اعتباری هنرمندان، آماده بیمه خبرنگاران است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر سو استفاده برخی از کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بیمه قالیبافی و وعده و وعیدهای واهی به مردم افزود: هیچ شخص حقیقی و حقوقی به جزو سازمان تامین اجتمامی نمی تواند فرد قالیباف را تحت پوشش این بیمه قرار دهد و ما در انتخابات آتی، پرچم سفید و بی طرفی خواهیم داشت.
خبرنگار: 1171
انتهای پیام