مدیر جهادکشاورزی شهرستان ملکان گفت: اجرای دستورالعمل کاهش وزن مرغ، هم به سود و صلاح مرغداران است و هم به سلامت تغذیه شهروندان کمک میکند.
به گزارش ایسنا، مطنقه آذربایجانشرقی، حسن علیوند در جلسه بررسی نحوه اجرایی کردن دستورالعمل کاهش وزن و زمان کشتار مرغ و همچنین پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد طیور، با بیان این مطلب اظهار کرد: براساس نظر کارشناسان تغذیه وزن مرغ های پرورشی بیش از دو کیلوگرم فاقد ارزش غذایی مناسب میباشد و این امر از موضوعاتی است که باید فرهنگ سازی شود.
وی افزود: طبق استانداردهای بهداشت جهانی دوره پرورش مرغ 42-40 روز با وزن مرغ زنده 2100 الی2200 گرم و وزن مطلوب لاشه مرغ برای مصرف 1200 الی1800 گرم بوده اما در ایران این دوره بین 55-50 روز با وزن مرغ زنده بالای 3000-3100 گرم و وزن لاشهای مرغ 2000-2400 گرم می باشد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نیز در این جلسه ضمن بررسی مسائل مطروحه در این خصوص بیان کرد: مرغهای سبک چربی کمتری دارند و میزان مصرف دارو نیز در آنها کمتر از مرغ های سنگین است و همچنین مرغهای سبک خوشمزه تر و ارزش تغذیه ای بالاتری نسبت به مرغ های سنگین دارند.
فدای حسینی افزود: با بالا رفتن سن مرغ، استعداد بدن مرغ جهت ابتلا به بیماریها بیشتر می شود، لذا مصرف بیشتر دارو را می طلبد که این امر باعث افت کمیت گوشت مرغ می شود.